در یک مطالعه در سال 1969 در دانشکده پزشکی دانشگاه پنسیلوانیا، 65 فرد مبتلا به آکنه متوسط یا تکه های شکلات ام اند ام حاوی ده برابر مقدار شکلات موجود در یک نوار معمولی یا تکه های مشابه بدون شکلات خوردند.
افراد مورد آزمایش که مقدار بیش از حد شکلات را به مدت چهار هفته مصرف کردند، علائم افزایش آکنه را نشان ندادند.
علاوه بر این، نقش شکلات در ایجاد حفره یا پوسیدگی دندان ثابت نشده است. کره کاکائو در واقع ممکن است دندان ها را بپوشاند و با جلوگیری از تشکیل پلاک به محافظت از آنها کمک کند.
اگرچه قند موجود در شکلات به ایجاد حفره ها کمک می کند، اما بیشتر از قند موجود در سایر غذاهای شیرین این کار را انجام نمی دهد.
با این حال، با تغییر جریان خون در مغز و ترشح نوراپی نفرین، برخی از مواد شیمیایی موجود در شکلات می توانند باعث میگرن شوند.
شاید بهترین سازش این باشد که در میان وعده ها، به خصوص در مورد شکلات تلخ، اعتدال مصرف کنید. نه تنها حاوی کاکائو بیشتر و به نسبت قند و چربی کمتری نسبت به شکلات شیری است.
بلکه سرشار از آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونوئیدها نیز می باشد. در واقع، گزارش شده است که شکلات تلخ حاوی فلاونوئیدهای بیشتری نسبت به سایر مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدان، مانند شراب قرمز است.
طبق گزارشات فلاونوئیدها از سرطان ها جلوگیری می کنند، از رگ های خونی محافظت می کنند، سلامت قلب را بهبود می بخشند.
شکلات شیری ممکن است فواید مشابهی نداشته باشد. در یک مطالعه، بیماران در روزهای جداگانه 100 گرم شکلات تلخ، 100 گرم شکلات تلخ با یک لیوان کوچک (200 میلی لیتر) شیر کامل یا 200 گرم شکلات شیری خوردند.
یک ساعت بعد، کسانی که به تنهایی شکلات تلخ مصرف کردند، بالاترین غلظت آنتی اکسیدان را در خون خود داشتند که نشان می دهد شیر موجود در شکلات شیری ممکن است در جذب آنتی اکسیدان ها اختلال ایجاد کند.
علم میتواند تعدادی از ویژگیهایی را توضیح دهد که به محبوبیت پایدار شکلات کمک میکنند، اگرچه نحوه بروز برخی از اثرات پس از مصرف آن هنوز قابل بحث است.
اگرچه بعید است که هرگز به عنوان یک محصول بهداشتی به بازار عرضه شود، خوردن انواع تیره تر و تنقلات در حد اعتدال می تواند مفید باشد. اما یک چیز مسلم است. از هر دو دیدگاه علمی و حسی، هیچ چیز کاملاً شبیه شکلات نیست.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.