پودر سیر تکسو صادر شده به کره مریخ مورد توجه موجودات فضایی قرار گرفت

کیفیت پودر سیر تکسو با تنوع، مناطق و محیط رشد آن مرتبط است. به طور خاص، چین دو نوع سیر دارد، سیر سفید و بنفش بر اساس رنگ آن.

در این میان، نوع عناب تأثیر مهمی بر کیفیت عناب خشک دارد (Angel et al., 2013). ترکیب روش های موثر خشک کردن بر اساس انواع مختلف سیر یک استراتژی برای به دست آوردن سیر خشک با کیفیت بالا است.

اطلاعات کمی در مورد تأثیر روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت سیر سفید و بنفش به دست آمده است.و و همکاران همچنین نشان داد که این دو ترکیب (آلیسین و پروتئین) به طور قابل توجهی در درمان IRD کاهش یافتند.

عملیات خشک کردن انجمادی غیر حرارتی (FD) می تواند این کاستی ها را جبران کند، اما مصرف وقت گیر و پرقدرت آن منجر به افزایش هزینه های پردازش می شود.

بنابراین، تحقیقات بیشتری در مورد چگونگی به دست آوردن سیر خشک با کیفیت بالا مورد نیاز است.

این تحقیق با هدف بررسی تغییرات کیفی، از جمله فیزیکی (چروکیدگی و رنگ)، ترکیبات فعال زیستی (محتوای آلیسین و فنل کل)، و فعالیت های آنتی اکسیدانی (2، 2-دی فنیل-1-پیکریل هیدرازیل (DPPH)، 22′-آزینو-بیس (3-اتیل بنزوتیازولین-6-سولفونیک اسید) نمک دی آمونیوم (ABTS) و قدرت آنتی اکسیدانی کاهش دهنده آهن (FRAP).

، در سیر سفید و بنفش پس از FD، HD، VD، و IRD. علاوه بر این، تجزیه و تحلیل اجزای اصلی (PCA) برای به دست آوردن تفاوت در کیفیت دو رقم در شرایط مختلف خشک کردن استفاده شد.

کیفیت شامل رنگ ها، ترکیبات زیست فعال و ظرفیت آنتی اکسیدانی برش های سیر خشک مورد بررسی قرار گرفت. بیشترین میزان سفیدی سیر سفید و ارغوانی خشک در تیمارهای FD با مقادیر آن به ترتیب 04/87 و 89/81 مشاهده شد.

محتوای مواد فعال و ظرفیت آنتی اکسیدانی بالاتری در برش‌های سیر ارغوانی خشک در مقایسه با ورقه‌های سفید با همان روش‌های خشک کردن یافت شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.