اثرات مثبت پسته خام بسته بندی را بر تغییرات عصبی-رفتاری و عصبی شیمیایی نشان دادند و اثرات محافظتی عصبی و توانایی آنها در بهبود حافظه و نقص حرکتی را برجسته کردند.
یک عصاره اتانولی پسته، در غلظت 200 و 400 میلی گرم بر کیلوگرم، با استفاده از اختلالات حافظه تجربی ناشی از اسکوپولامین، منجر به بهبود شناختی در موش های آلبینو سوئیسی شد.
مطالعات مختلف با استفاده از عصاره پسته با غلظت 10 و 100 میلی گرم بر کیلوگرم در موش های تخمدان برداشته شده و در یک مطالعه با استفاده از عصاره هیدروالکلی پوست پسته رسیده در غلظت، پتانسیل پسته را در کاهش رفتارهای شبه اضطرابی نشان داده اند.
دوز mg/kg 10 در مدل اضطراب ماز بالا مطالعه موشهای تخمدانبرداری شده همچنین اثربخشی پسته را در افزایش حافظه کاری و قدرت فیزیکی نشان داد.
آزمایشهای جایگزینی پیوسته ماز Y و آزمایشهای ماز آبی موریس در موشهای صحرایی ویستار به ترتیب تأثیر روغن دانه پسته ورا را بر حافظه فعال و بر یادگیری و حافظه فضایی ارزیابی کردند. روغن پسته حافظه و اختلالات شناختی را بهبود بخشید، اما تأثیری بر پارامترهای حافظه فضایی نداشت.
سایر ترکیبات زیست فعال پسته که به سلامت شناختی کمک می کنند، کاروتنوئیدهای زانتوفیل لوتئین و زآگزانتین هستند. این کاروتنوئیدهای غذایی می توانند از سد خونی مغز عبور کنند و به طور انتخابی در ناحیه ماکولا شبکیه و مغز گنجانده شوند.
در ماکولا، لوتئین و زآگزانتین به عنوان رنگدانه ماکولا (MP) شناخته می شوند. در مغز، آنها 66 تا 77 درصد از کل محتوای کاروتنوئیدی مغز را تشکیل می دهند، که دلالت بر نقشی در شناخت دارد.
با استفاده از تراکم MP به عنوان بیومارکر غلظت زانتوفیل مغز، رابطه بین این کاروتنوئیدها و سرعت پردازش زمانی پیشنهاد شده است که جزء ضروری عملکردهای حسی و شناختی مانند زبان، عملکرد اجرایی، یادگیری و حافظه است.
لوتئین و زآگزانتین همچنین برای بهبود ارتباطات اتصالی شکاف، که برای پردازش نور و توسعه مدارهای عصبی در سیستم بینایی ضروری است، یافت شده است. اینها همچنین با افزایش سرعت پردازش بصری مرتبط هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.