میگویی که یک صدف محبوب در دنیا به شمار میرود؟

میگو یک صدف محبوب و همه کاره است که در سراسر جهان خورده می شود.

نه تنها خوشمزه است، بلکه میگو فواید سلامتی زیادی نیز دارد.

این است که چرا باید این سخت پوستان را بیشتر بخورید.

به گفته Healthline، میگو خشک شور دارای مواد مغذی زیادی برای مقدار کمی کالری است.

یک وعده 3 اونس میگو فقط 84 کالری دارد.

همان وعده 3 اونسی حاوی 18 گرم پروتئین، صفر کربوهیدرات و حداقل چربی است.

از نظر مواد مغذی، یک وعده شاه میگو پرورشی حاوی سلنیوم، ویتامین B12، آهن، فسفر، نیاسین، روی و منیزیم است.

همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 3 است که می تواند سلامت قلب را بهبود بخشد، التهاب را کاهش دهد و بسیاری از فواید دیگر را ارائه دهد.

این می تواند در برابر رادیکال های آزاد محافظت کند، خطر ابتلا به برخی بیماری ها از جمله حملات قلبی را کاهش دهد، کلسترول خوب را بهبود بخشد و سلامت مغز را بهبود بخشد.

میگو حاوی مقدار زیادی کلسترول است که باعث می شود برخی افراد نگران خوردن آن باشند.

با این حال، مطالعات اخیر شواهد کمی برای ارتباط کلسترول رژیم غذایی، نوعی که در میگو صورتی یافت می شود، با بیماری های قلبی عروقی یافته اند.

میگوی پخته شده و سرد شده را می توان به سالاد اضافه کرد تا پروتئین و مواد مغذی را تقویت کند.

کوکتل میگو یکی دیگر از راه های محبوب برای لذت بردن از این صدف سرد و سرو با سس کوکتل است.

همچنین می توان آن را کبابی، بخارپز یا تفت داد تا به بسیاری از غذاهای مختلف اضافه شود.

هنگام تهیه این غذا به یاد داشته باشید که خیلی سریع پخته می شود و در صورت پختن بیش از حد خشک و سفت می شود.

با این حال، میگو قبل از لذت بردن باید کاملا پخته شود.

زمانی که گوشت آن صورتی و کدر می شود، می توانید بگویید که میگو کاملا پخته شده است.

همچنین می توانید قبل از اضافه کردن حرارت، از خشک شدن میگو سوخاری پفکی در حین پخت جلوگیری کنید.

  • منابع:
    1. The Real Health Benefits Of Shrimp
  • تبلیغات: 
    1. برای تقویت پوست خود ذرت بخورید
    2. محبوبیت چرم در سراسر جهان چگونه است؟
    3. انار می تواند در مدت یک هفته بیماری سرطان را درمان کند
    4. مدارس ماهی چگونه کار می کنند؟

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.