در میوه های خشک، بیشتر محتوای آب با چندین روش خشک کردن توت خشک آجیل حسینی حذف شده است و مولکول ها در مقایسه با مقدار آنها در میوه های تازه متمرکز می شوند.
آبگیری یکی از بهترین روشها برای نگهداری محصولات کشاورزی و افزایش عمر ماندگاری توت خشک است. این روش مبتنی بر فرآیند پیچیده ای است که شامل انتقال همزمان گرما و جرم است.
روش خشک کردن سنتی توت خشک مبتنی بر انرژی خورشیدی است، اما شرایط محیطی ممکن است بر فرآیند تأثیر بگذارد و باعث کاهش کیفیت توت خشکشود.
انگور، انواع توت ها، زردآلو و آلو اغلب به صورت کامل خشک می شوند، در حالی که انبه، پاپایا، سیب و کیوی به صورت تکه ای پردازش می شوند. سایر میوه ها به نصف خشک می شوند.
توت خشکک را میتوان به راحتی در تمام طول سال ذخیره و توزیع کرد و در مقایسه با تنقلات سنتی (اعم از شور و شیرین) در سراسر جهان میتوان آنها را به عنوان محصولات سالمتری در نظر گرفت.
فروشگاه ها و بازارهای مواد غذایی محلی بسیاری از محصولات میوه خشک سنتی (مانند سیب، انجیر، خرما، توت خشک) را همراه با تنقلات نوآورانه مانند کیوی، کاکی، انواع توت ها و پاپایا ارائه می دهند.
توت خشک سرشار از مواد و مواد مغذی ضروری برای ارتقاء سلامت هستند و مصرف آنها با کیفیت رژیم غذایی ارتباط تنگاتنگی دارد.
این توت خشک ممکن است به لطف ترکیبات هم افزایی ترکیبات تغذیه ای و زیست فعال آنها (“کمپلکس گیاهی” به ویژه در برابر چاقی، دیابت نوع دوم، پوکی استخوان، بیماری های قلبی عروقی و سرطان، چندین اثر سلامتی بر روی انسان داشته باشند.
به طور خاص، محصولات میوه خشک منابع ضروری فیبر غذایی و پتاسیم با سطوح پایین چربی (0.32-0.93 گرم در 100 گرم) هستند.
آنها سرشار از قندهایی مانند فروکتوز و گلوکز و کربوهیدراتها، با انسولین کم (55 تا 69) یا متوسط (از 56 تا 69) و شاخصهای گلیسمی هستند که با میوههای تازه قابل مقایسه است، همانطور که مطالعات مختلف نشان داده است.
سطوح پایین انسولین/شاخص گلیسمی به دلیل وجود چندین ماده (مانند اسیدهای فنولیک، تانن ها و فیبر) است که ممکن است پاسخ گلیسمی و انسولین را تعدیل کند .
هر دو روش خاص (مانند کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا همراه با سیستمهای تشخیص مختلف) و روش غیر اختصاصی (مانند آنتوسیانینها و پلیفنلهای کل با سنجش رنگسنجی) برای شناسایی مولکولهای مختلف در میوههای خشک مورد استفاده قرار گرفتهاند.
در هر صورت، ادبیات مربوط به پروفایل های فیتوشیمیایی این محصولات هنوز کمیاب است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.