لیمو خشک امروز در بازار روسیه به قیمت گزافی فروخته شد

– در این تحقیق ویژگی‌های خشک‌کردن و کیفیت محصول تکه‌های لیمو خشک امروز با کمک پمپ حرارتی کولن و برش‌های لیمو خشک شده در فر مورد بررسی قرار گرفت.

برش‌های لیمو با ضخامت 3 میلی‌متر با استفاده از آون و خشک‌کن پمپ حرارتی به کمک نیروی کولن با و بدون بخاری کمکی در شرایط مختلف خشک‌کردن خشک شدند.

مشخص شد که سرعت خشک شدن برش‌های لیمو خشک شده با تمام روش‌های خشک کردن، فقط حالت‌های نرخ سقوط را نشان می‌دهد، که نشان می‌دهد سینتیک خشک‌کردن با انتشار رطوبت داخلی کنترل می‌شود.

لیمو

خشک کردن برش های لیمو در فر در دمای 60 درجه سانتی گراد بالاترین سرعت خشک شدن را در بین همه نشان داد، پس از آن برش های خشک شده در فر در دمای 50 درجه سانتی گراد، برش های خشک شده با کمک گرمکن با پمپ حرارتی کولن (CF-HT-HP) در دمای 31 درجه سانتی گراد قرار گرفتند.

برش های خشک شده با پمپ حرارتی با نیروی کولن (CF-HP) در دمای 22 درجه سانتی گراد، برش های خشک شده در فر در دمای 40 درجه سانتی گراد و برش های خشک شده با پمپ حرارتی در دمای 22 درجه سانتی گراد.

میانگین مقدار نفوذ رطوبت موثر برای برش های خشک شده با این روش های خشک کردن در محدوده 16.2 تا 63.8×10-4 mm2min-1 یافت شد.

از نظر ارزیابی کیفیت، برش‌های لیموی خشک CF-HP بالاترین مقدار ویتامین C را در مقایسه با برش‌های لیموی خشک شده با روش‌های دیگر خشک کردن، حفظ کردند. با این حال، مقدار نسبتاً کمتری از محتوای فنلی کل (TPC) را در مقایسه با محصولات خشک شده در فر حفظ کرد.

در میان همه، روش خشک کردن CF-HP برش‌های لیموی خشک با بالاترین ویتامین C (6.74 میلی‌گرم AA بر گرم وزن خشک) تولید کرد، در حالی که برش‌های لیمو خشک شده در فر در دمای 50 درجه سانتی‌گراد بیشتر TPC را در برش‌های خشک حفظ کردند که به عنوان 13.76 ثبت شد. میلی گرم GA / گرم وزن خشک.؛

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.