یک مطالعه مروری در سال 2015 منبع مورد اعتماد در مورد فواید گرده زنبور عسل گزارش می دهد که دارد.
این خواص باعث می شود گرده زنبور عسل افزودنی مفید به عسل 300 گرمی باشد و می تواند به توانایی طبیعی عسل در التیام زخم ها و کشتن باکتری ها کمک کند.
گرده زنبور عسل همچنین حاوی اسیدهای آمینه، ویتامین های A و C و مقادیر کمی مواد مغذی از جمله کلسیم، منیزیم و سدیم است.
عسل خام حاوی بره موم زنبور عسل است، بره موم زنبور عسل ماده چسبنده ای است که زنبورها از آن برای ساخت کندوها و نگه داشتن ساختارها در کنار هم استفاده می کنند.
این ماده چسب مانند نه تنها به زنبورها کمک می کند، بلکه برخی از دانشمندان معتقدند که برای انسان نیز مفید است.
یک مطالعه مروری در سال 2017 گزارش می دهد که بره موم زنبور عسل که در عسل خام یافت می شود، ممکن است دارای موارد زیر باشد:
اثرات ضد التهابی، اثر ضد سرطان و ضد زخم، اثرات ضد قارچی
بره موم زنبور عسل همچنین حاوی ویتامین های گروه B، ویتامین C و E، منیزیم، پتاسیم و آنزیم های مفید است.
پاستوریزاسیون ممکن است آنتی اکسیدان ها را از بین ببرد
برخی افراد بر این باورند که پاستوریزه کردن برخی از آنتی اکسیدان های مفید موجود در عسل را از بین می برد.
هیچ مطالعه رسمی در مورد اینکه چگونه پاستوریزاسیون باعث تغییر سطح آنتی اکسیدان در عسل می شود وجود ندارد، اما مطالعات نشان می دهد که فرآیندهای حرارتی باعث کاهش سطح آنتی اکسیدان در سایر غذاها می شود.
عسل خام حاوی فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند. آنتی اکسیدان ها استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می دهند. تحقیقات استرس اکسیداتیو را با بسیاری از بیماریهای مزمن از جمله سرطان مرتبط کرده است.
مطالعات نشان می دهد که آنتی اکسیدان های موجود در عسل ممکن است اثرات ضد سرطانی در برابر انواع مختلف تومورها داشته باشد.
انواع آنتی اکسیدان های موجود در عسل خام بسته به نوع گل هایی که زنبورها گرده افشانی کرده اند متفاوت است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.