قهوه و سایر بیماری های کبدی، افرادی که دان قهوه عربیکا مصرف می کنند نیز ممکن است خطر ابتلا به بیماری سنگ کیسه صفرا را کاهش دهند.
در سال 2014، محققان مصرف قهوه را در میان افراد مبتلا به کلانژیت اسکلروزان اولیه (PSC) و سیروز صفراوی اولیه (PBC) بررسی کردند. اینها شرایط خود ایمنی هستند که مجاری صفراوی در کبد را تحت تأثیر قرار می دهند.
آنها دریافتند که افراد مبتلا به PSC نسبت به افرادی که این عارضه را ندارند، احتمال بیشتری دارد که قهوه کمتری مصرف کنند. هیچ مدرکی وجود نداشت که نشان دهد مصرف قهوه در افراد با یا بدون PBC متفاوت است.
همچنین، مطالعه دیگری در سال 2014 ارتباط بین مصرف قهوه و کاهش خطر مرگ ناشی از سیروز مرتبط با هپاتیت غیر ویروسی را نشان داد. محققان پیشنهاد کردند که نوشیدن دو یا چند فنجان قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به این بیماری را تا 66 درصد کاهش دهد.
متاآنالیز سال 2017 نشان داد که مصرف کافئین ممکن است حداقل فواید کمی برای سلامت قلب و عروق از جمله فشار خون داشته باشد.
در یک مطالعه در سال 2018، محققان دریافتند که نوشیدن سه تا پنج فنجان قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.
بیماری های قلبی عروقی 15 درصد به نظر می رسد نوشیدن یک تا پنج فنجان در روز نیز با مرگ و میر کلی کمتر ناشی از هر علتی مرتبط باشد.
برای افرادی که قبلاً یک حمله قلبی را تجربه کردهاند، به نظر نمیرسد نوشیدن قهوه خطر ابتلا به دیگری یا مرگ در نتیجه آنها را افزایش دهد.
با این حال، متاآنالیز 2017 همچنین نشان داد که ممکن است سطوح بالاتری از لیپیدهای خون (چربی) و کلسترول در افرادی که قهوه بیشتری مصرف میکنند وجود داشته باشد. این مواد ممکن است فرد را مستعد مشکلات قلبی کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.