خوردن نارنگی بندری موجب درمان بیماری نقرص می شود

نارنگی بندری (Citrus reticula) از انواع پرتقال ماندارین است. آنها یک میوه مرکبات متنوع هستند که از طعم بسیار شیرین تا ترش و از اندازه تخم مرغ تا اندازه گریپ فروت متغیر است.

در مقایسه با پرتقال، نارنگی کوچکتر است، حاوی آب بیشتری است و اسید و قند کمتری دارد. آنها همچنین دارای پوست نارنجی قرمز هستند.

نارنگی در مقایسه با انواع دیگر میوه ها، کربوهیدرات نسبتا کمی دارد. اما به دلیل اندازه آنها، خوردن نارنگی اغلب آسان است. اگر نارنگی را به تنهایی می خورید، سهم خود را در حدود یک تا دو حداکثر نگه دارید، به خصوص اگر مراقب مصرف کربوهیدرات خود هستید.

نارنگی

حقایق تغذیه نارنگی، یک نارنگی کوچک (76 گرم و به قطر 2 1/4 اینچ) 40 کالری، 0.6 گرم پروتئین، 10.1 گرم کربوهیدرات و 0.2 گرم چربی دارد. نارنگی منبع عالی ویتامین C، تیامین و فولات اطلاعات تغذیه توسط USDA.1 ارائه شده است

کالری: 40
چربی: 0.2 گرم
سدیم: 1.5 میلی گرم
کربوهیدرات: 10.1 گرم
فیبر: 1.3 گرم
شکر: 8 گرم
پروتئین: 0.6 گرم
ویتامین C: 26.7 میلی گرم
کربوهیدرات ها
بیشتر کربوهیدرات های موجود در نارنگی از قندهای طبیعی به دست می آیند: فروکتوز، گلوکز و ساکارز. یک نارنگی کوچک حاوی 5 درصد فیبر غذایی مورد نیاز شما است. فیبر موجود در نارنگی، مانند بسیاری از مرکبات، محلول است و برای کند کردن هضم مفید است. فیبر محلول همچنین به تثبیت گلوکز خون و کاهش سطح کلسترول کمک می کند.

میوه های خانواده پرتقال ماندارین دارای شاخص گلیسمی پایین 47 هستند. بار گلیسمی یک نارنگی منفرد 3 تخمین زده می شود.

نارنگی ها چربی بسیار کمی دارند و حاوی مقادیر ناچیزی اسیدهای چرب تک غیراشباع، چند غیراشباع و اشباع هستند. نارنگی پروتئین کمی دارد و فقط حاوی مقدار کمی اسید آمینه ضروری و غیر ضروری است.

ویتامین ها و مواد معدنی، یک نارنگی کوچک 34 درصد از ویتامین C مصرفی روزانه شما را تامین می کند. همچنین 10 درصد از ویتامین A مصرفی روزانه خود را دریافت خواهید کرد. مقادیر کمی تیامین، ویتامین B6 و فولات در یک نارنگی وجود دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.