در یک مطالعه، داوطلبان حدود سه و نیم اونس در روز از دو نوع مختلف خرما پیارم تراریخته خوردند.
در پایان ماه، محققان دریافتند که افزودن خرما به طور قابل توجهی بر شاخص توده بدنی (BMI)، کلسترول تام، یا سطح کلسترول LDL یا HDL آزمودنیها تأثیر نمیگذارد.
مهمتر از آن، محققان خاطرنشان کردند که سطح گلوکز و چربی خون ناشتا پس از خوردن هیچ یک از خرما افزایش نمی یابد. برعکس، درصد لیپیدهای خون کاهش یافت.
دانشمندان به فواید خرما، توانایی آن در بهبود عملکرد مغز اضافه کردند. این خاصیت بالقوه به آنتی اکسیدان های شناخته شده برای کاهش التهاب در مغز، از جمله فلاونوئیدها نسبت داده می شود.
مطالعات نشان داده اند که خرما در کاهش نشانگرهای التهابی در مغز مانند اینترلوکین مفید است، زیرا سطوح بالای آن با افزایش خطر بیماری های عصبی مانند بیماری آلزایمر مرتبط است.
علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که خرما در کاهش فعالیت پروتئینهای بتا آمیلوئید که میتوانند پلاکهایی در مغز ایجاد کنند، مفید است.
هنگامی که پلاک ایجاد می شود، ممکن است ارتباط بین سلول های مغزی را مختل کند که در نهایت می تواند منجر به مرگ این سلول ها و بیماری آلزایمر شود.
در این زمینه، لازم به ذکر است که نیاز به مطالعات انسانی برای تایید نقش خرما در سلامت مغز وجود دارد.
باعث افزایش زایمان در زنان می شود. خرما به دلیل توانایی آنها در ترویج و تسکین زایمان دیررس در زنان باردار مورد مطالعه قرار گرفته است.
خوردن این میوه در هفته های آخر بارداری ممکن است باعث گشاد شدن دهانه رحم شود و نیاز به القای زایمان را کاهش دهد. همچنین ممکن است در کاهش زمان زایمان مفید باشد.
در یک مطالعه، 69 زن که 6 عدد خرما در روز را به مدت 4 هفته قبل از موعد مقرر مصرف می کردند، 20 درصد بیشتر از زنانی که آن را نمی خوردند، در معرض زایمان طبیعی بودند و مدت زمان قابل توجهی کمتری زایمان کردند.
مطالعه دیگری نتایج مشابهی را در 91 زن باردار دریافت کرد که از هفته 37 بارداری روزانه 70 تا 76 گرم خرما می خوردند. آنها به طور متوسط 4 ساعت کمتر از کسانی که خرما نمیخوردند، زایمان فعال داشتند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.