خشک کردن سیب خشک فله در کوره در مقایسه با خشک کردن در آفتاب یا در دستگاه خشک کن مواد غذایی سریعتر است.
منطقه میوهکاری شمال شرق کشور در پی سرمایهگذاریهای سالهای اخیر احیا شده است.
به عنوان یک تولید عمده سیب در سطح کشور شناخته میشود و دارای مزارع کوچک زیادی است که از نیروی کار خانوادگی و محلی استفاده میکنند.
تقاضای فعلی برای محصولات طبیعی شامل توسعه مداوم تولیدکنندگان کوچکی است که سیب را به اشکال مختلف، چیپس سیب یا سیب را در بازارهای مواد غذایی، رستوران ها و بارها پردازش می کنند.
برای حمایت از این تولیدکنندگان کوچک، چیپس سیب خشک از مواد اولیه در دسترس، از ارقام فراوان سیب موجود در این منطقه از کشور تولید و از نظر ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی و حسی مورد ارزیابی قرار گرفت.
این محصولات را می توان به راحتی تهیه کرد و از نظر اقتصادی سرمایه گذاری کرد. ساده ترین راه برای به دست آوردن چیپس سیب خشک کردن آنها در فر و حفظ دمای بین 60 تا 70 درجه سانتیگراد بدون نیاز به تجهیزات خاص است.
برای تولیدکنندگان کوچک که در بازارهای مواد غذایی، رستورانها و بارها فعالیت میکنند، میتواند در حفظ میوهها و جنبههای اقتصادی آنها بسیار مفید باشد، به خصوص اگر میوههای تازه فروخته نشده باقی بمانند.
هدف از این مطالعه به دست آوردن یک محصول سالم و با ارزش، چیپس سیب خشک، بدون چربی، بدون شکر اضافه شده، از مواد اولیه موجود و فراوان ارزان قیمت، یعنی سه رقم سیب «استارکریمسون»، «گلدن دلیشز» و “فلورینا”.
در این تحقیق خشک کردن میوه های سیب با استفاده از دو نوع خشک کن (کوره و آبگیری) انجام شد. ویژگیهای کیفی فیزیکی و شیمیایی شامل رطوبت، فعالیت آب، اسیدیته فعال، اسیدیته قابل تیتراسیون، کل مواد جامد محلول و محتویات کل قند، هدایت الکتریکی، رنگ برشهای سیب تازه و چیپسهای سیب خشک سنتی مورد ارزیابی قرار گرفت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.