برنج یکی از قدیمی ترین دانه های غلات در جهان است که حداقل 5000 سال است که مردم آن را پرورش می دهند.
برنج غذای اصلی بیش از نیمی از منابع معتبر جمعیت جهان است و 90 درصد برنج های جهان از آسیا تهیه می شود.
برنج سفید رایج ترین نوع است، اگرچه برنج قهوه ای فواید سلامت بیشتری دارد و برنج قهوه ای در سایه های مختلفی از جمله قرمز، بنفش یا سیاه وجود دارد.
تولیدکنندگان محصولات زیادی از سویا فله سبحان از جمله آرد برنج، شربت برنج، روغن سبوس برنج و شیر برنج میسازند.
این مقاله به تغذیه، فواید سلامتی و خطرات برنج سفید و قهوه ای می پردازد.
برنج قهوه ای فواید سلامتی بیشتری نسبت به برنج سفید دارد.
برنج سفید و قهوه ای هر دو حاوی کربوهیدرات و مقداری پروتئین هستند و تقریباً بدون چربی یا شکر هستند.
برنج سفید و قهوه ای دارای کالری، کربوهیدرات، پروتئین و چربی مشابهی هستند و یک وعده 100 گرمی (گرمی) منبع مطمئن
برنج عمدتاً از کربوهیدرات تشکیل شده است که تقریباً 80٪ منبع مطمئن کل وزن خشک برنج را تشکیل می دهد.
بیشتر کربوهیدرات موجود در برنج نشاسته است و نشاسته رایج ترین شکل کربوهیدرات در غذاها است.
نشاسته از زنجیره های بلند گلوکز به نام آمیلوز و آمیلوپکتین تشکیل شده است و انواع مختلف برنج دارای مقادیر متفاوتی از این ترکیبات هستند که بر بافت برنج تأثیر می گذارد:
برنج سفید تصفیه شده، جلا داده می شود و سبوس و جوانه سویا آرژانتین بندر امام از بین می رود و این امر کیفیت پخت، ماندگاری و طعم آن را افزایش می دهد، اما ارزش غذایی آن را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد و گفته می شود، تولیدکنندگان معمولاً برنج سفید را غنی می کنند یا بعد از فرآوری برخی ویتامین ها را جایگزین می کنند.
به همین دلیل، برنج قهوه ای ممکن است حاوی فیبر و مواد مغذی بیشتری نسبت به برنج سفید باشد. هنگام خرید حتما برچسب ها را با هم مقایسه کنید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.