برنج تایلندی عمده موجب به هم خوردن عروسی بازیگر معروف شد

برنج قهوه ای منبعی غنی از ترکیبات فعال زیستی مختلف مانند γ-اوریزانول، توکوفرول، توکوترینول، اسیدهای آمینه، فیبرهای غذایی و مواد معدنی است.

مصرف آن نسبت به برنج تایلندی عمده سفید کمتر است زیرا پخت آن به دلیل جذب کم آب نسبت به برنج سفید دشوارتر است و کیفیت خوش طعمی برنج قهوه ای از برنج سفید پایین تر است.

برنج قهوه ای دو نوع است که جوانه زده و جوانه نزنند. برنج قهوه ای جوانه زده از غوطه ور کردن دانه برنج قهوه ای در آب برای شروع جوانه زدن به دست می آید.

فواید برنج قهوه ای جوانه زده این است که مواد مغذی موجود در برنج قهوه ای راحت تر هضم می شوند و بافت برنج قهوه ای بهتر است.

برنج

از جوانه زنی برای بهبود بافت برنج قهوه ای پخته شده استفاده شده است. همچنین باعث ایجاد تغییرات متعدد در ترکیب و ساختار شیمیایی اجزای فعال زیستی می شود.

جوانه زنی می تواند باعث تشکیل ترکیبات زیست فعال جدید، مانند گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) شود. مصرف برنج قهوه ای جوانه زده در بسیاری از کشورهای آسیایی به دلیل بهبود کیفیت خوش طعم و عملکردهای بالقوه برای ارتقای سلامتی در حال افزایش است.

پیشرفت در عصر ژنوم انسان نشان داده است که رژیم غذایی عامل مهمی در سلامت و ایجاد بیماری های مزمن مانند دیابت نوع 2 است. این به این دلیل است که فعل و انفعالات رژیم غذایی و ژنوم می تواند منجر به تغییرات به ویژه در پروتئوم، رونوشت و متابولوم شود.

به عنوان مثال، پزشکان فعلی توصیه می کنند که برنج قهوه ای به جای برنج سفید مصرف شود. این به این دلیل است که برنج قهوه ای مغذی تر است.

یکی از ویژگی های مشترک بین برنج سفید و برنج قهوه ای این است که هر دو فاقد گلوتن هستند و فاقد چربی ترانس یا کلسترول هستند.

تشویق مردم به خوردن بیشتر برنج قهوه‌ای به دلیل طعم آن چالشی دشوار است که در مقایسه با طعم برنج سفید کمتر دوست‌داشتنی است.

در ایالات متحده بیش از 70 درصد برنج مصرفی برنج سفید است و مصرف برنج از دهه 1930 به 9.3 کیلوگرم به ازای هر نفر رسیده است.

علاوه بر این، مصرف برنج قهوه ای برای کنترل قند خون پس از غذا مفید است زیرا برنج قهوه ای شاخص گلیسمی پایین تری نسبت به برنج سفید دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.