برای خرید هلو در ایران جهانگردی دور دنیا را با دوچرخه طی کرد

می دانید که هلو در ایران از نظر تغذیه ای مهم است، زیرا سرشار از ترکیبات فنلی و ویتامین ها (مانند اسید اسکوربیک، ویتامین C) است که با فواید سلامتی و فعالیت آنتی اکسیدانی مرتبط است.

یکی از پرمصرف ترین میوه های درختی در سراسر جهان است. با این حال، متأسفانه مصرف هلو در سراسر جهان به دلیل کیفیت پایین میوه و برآورده نشدن انتظارات مصرف کننده در حال کاهش است.

این امر عمدتاً به دلیل عدم برداشت در بلوغ بهینه، و/یا آسیب‌های بافتی است که در نتیجه اختلالات پس از برداشت به دلیل شیوه‌های نگهداری و نگهداری ضعیف است.

هلو

راه حل های این مشکلات شامل آموزش مصرف کنندگان در مورد رسیدن و “آماده خوردن” میوه، تقویت زنجیره تامین برای حمایت از حمل و نقل میوه های بالغ فیزیولوژیکی، و انتخاب ارقام جدید با طعم برتر، قابلیت نگهداری طولانی مدت (به دست آمده توسط انواع بافت گوشتی) است. و غلظت پلی فنل کل آنها بالاست.
پیشرفت‌های قابل توجهی در پتانسیل «میوه‌داری» از طریق تلاقی انتخابی هلوهای گوشتی استاندارد (M) با سایر گونه‌شناسی‌های بافتی مانند: غیر ذوب (NM)، نرم شدن آهسته (SS) و سنگی سخت (SH) به دست آمده است.

هلوهای گوشتی در حال ذوب (M) به طور چشمگیری در طول آخرین مرحله رسیدن نرم می شوند، همزمان با تنفس اقلیمی و ترکیدن اتیلن، اگرچه سفتی آنها می تواند دامنه وسیعی داشته باشد.

هلو NM فاقد فاز نهایی نرم شدن هستند و در حالی که در طول رسیدن مقداری استحکام را از دست می دهند، در زمان بلوغ بافت نسبتاً سفت و “لاستیکی” از خود نشان می دهند که آنها را برای جابجایی و حمل مناسب تر می کند.

اگرچه هلوهای NM عمدتاً برای فرآوری در نظر گرفته شده‌اند، برخی از برنامه‌های اصلاحی هلو و شلیل NM را با رژگونه پوست گسترده برای بازار تازه تولید می‌کنند و از کیفیت نگهداری بهتر صفت NM بهره می‌برند.

بافت SS گونه ای از بافت M است که امکان نگهداری از a را فراهم می کند

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.