با برنج چمپا محلی می تواند نفخ معده را از بین ببرد

انواع رایج برنج: دو گونه برجسته از گیاهان برنج وجود دارد: ایندیکا، اغلب دانه بلند و معطر، و ژاپنیکا، برنج دانه کوتاه و متوسط. در این دو نوع گیاه، بیش از 40000 نوع مختلف برنج وجود دارد.

سایر انواع برنج چمپا محلی بدون پوست شامل برنج قرمز، برنج سیاه و برنج بنفش است. آنها گونه های مختلفی از دانه برنج oryza sativa هستند که محتوای آنتوسیانین بیشتری دارند که به دانه ها رنگ می دهد. می توانید آنها را مانند برنج قهوه ای بپزید.

برنج باسماتی: محبوب در غذاهای هندی و پاکستانی، باسماتی پف دار و معطر طبخ می شود. این نوعی برنج است که در بریانی یا پلو پیدا می کنید و به عنوان بخشی از تالی با ماسالا یا کاری سرو می شود. انواع برنج باسماتی که در ایالات متحده کشت می شود با نام تجاری Texmati می باشد.

برنج

طرز طبخ برنج باسماتی: روش های زیادی برای طبخ باسماتی وجود دارد، اما اکثر مردم جنوب شرق آسیا آن را با کمی نمک و کمی چربی (روغن زیتون، روغن روغنی، کره، بستگی به شما دارد!).

من دوست دارم برنج را در قیمه تفت دهم و سپس در آب بریزم. معمولاً نسبت آب به برنج 2:1 بسته به سن برنج خوب است. برای برنج جوان‌تر از آب کمتری استفاده کنید.

برنج یاس: برنج یاس که در آسیای جنوب شرقی، به ویژه تایلند و کامبوج رشد می‌کند، برنجی دانه‌بلند با رایحه گل است (از این رو به این نام می‌گویند).

اگرچه دانه ها بلند هستند، اما تمایل دارند کمی به هم بچسبند. اغلب برنج یاس را در کنار کاری، سوپ و سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنید. و در دستور العملی مانند این کاسه برنج خوک زنجبیلی عالی خواهد بود.

طرز طبخ برنج یاس: معمولاً هنگام پخت برنج یاس، نسبت 1/3/4 آب به 1 قسمت برنج بهترین است. بهتر است بخارپز شود و در برنج سرخ شده خوب عمل نمی کند، زیرا کمی خیلی مرطوب است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.