استفاده از پودر گوجه فرنگی خشک در صنایع ساخت لوازم آرایش

محصولاتی مانند وداگام گوجه فرنگی برنجی و چیپس روبان گوجه فرنگی با استفاده از پودر گوجه فرنگی خشک تولید شدند.

خشک کردن پوست: برای استفاده از پوست گوجه فرنگی شسته شده، سفید شده و پوست آن جدا می شود. پوست آن آفتاب خشک شد و برای تولید محصول کلکانت استفاده شد.

تفاله گوجه فرنگی پس از جدا کردن پوست برای تهیه سس گوجه فرنگی و ترشی استفاده می شد. ماده نگهدارنده برای بهبود ماندگاری گوجه فرنگی اضافه شد.

از سرکه برای تولید یک محصول استفاده می شود. غلظت سرکه در محصول نهایی نباید کمتر از دو درصد باشد تا نتیجه خوبی حاصل شود.

ارزیابی حسی محصولات توسعه یافته

ارزیابی حسی تمامی محصولات تولید شده توسط گروهی 20 نفره از اعضای منتخب پنل با استفاده از کارت امتیازی با معیارهای ظاهر، طعم، بافت، رنگ و طعم انجام شد.

اعضای پانل هر نمونه را در یک مقیاس خاص برای یک ویژگی خاص ارزیابی کردند که نشان دهنده درجه بندی نمونه ها است. به منظور شناسایی بهترین کیفیت محصول، میانگین نمرات پذیرش محاسبه شد.

تجزیه و تحلیل ارزش غذایی محصول تولید شده از آنجایی که گوجه فرنگی منبع خوبی از ویتامین C و رنگدانه لیکوپن است، تجزیه و تحلیل این مواد مغذی با کمک مرکز فناوری Post Harvest، دانشگاه کشاورزی تامیل نادو و کویمباتور انجام شد.

محتوای مغذی اصلی لیکوپن و ویتامین C در گوجه فرنگی خام، پودر گوجه فرنگی خشک و محصولات تولید شده با استفاده از پودر گوجه فرنگی خشک و پوست گوجه فرنگی خشک مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

روش رنگ برای آنالیز لیکوپن و ویتامین C در محصول گوجه فرنگی تازه و همچنین فرآوری شده دنبال شد و روش انجام شده برای آنالیز در ضمیمه III آورده شده است.رطوبت پودر گوجه فرنگی تا یک ماه تغییر نکرده است اما پس از پایان 45 روز، یک درصد رطوبت افزایش یافته است. مطالعه ماندگاری نشان داد که وقتی پودر گوجه فرنگی خشک در پوشش پلی اتیلن و ظروف پلاستیکی ضد هوا به مدت یک ماه نگهداری می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.