استفاده از رب انار شیشه ای در زمان بارداری بسیار پرطرفدار است

رب انار شیشه ای سرشار از ویتامین C است، از آلزایمر محافظت می کند، گوارش را بهبود می بخشد، بیماری های قلبی را کاهش می دهد، فشار خون را کنترل می کند، حافظه را افزایش می دهد و دیابت را کاهش می دهد.

از رب انار برای دادن طعم ترش و شیرین به غذاهای خاورمیانه، آفریقا و مدیترانه استفاده می شود.

رب انار شربتی است از شیره نارنجک که مقطر و زیاد است. رب انار سرشار از ویتامین های B، ویتامین C و بسیاری از آنتی اکسیدان های پلی فنلی است.

علاوه بر قند کم، کلسیم، آهن، بدون فیبر غذایی یا چربی یا کلسترول. در 1 قاشق غذاخوری از این ملاس نیز حدود 40 کالری وجود دارد.

رب

رب انار دارای پلی فنول آنتی اکسیدانی غنی است که می تواند فشار خون را در معکوس تصلب شرایین و التهاب عروقی معکوس و کاهش دهد.

با این حال، اثرات ضد التهابی دیگری نیز دارد که به احتمال زیاد پس از نوشیدن تنها 5 اونس در روز به مدت دو هفته، سریع هستند.

انار میوه ای است که صدها ماده غذایی به نام آریل دارد. اینها سرشار از فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهان زیست فعال هستند، اما حاوی مقداری قند نیز هستند.

۱۱ فواید رب انار برای سلامتی، استفاده از آنتی اکسیدان ها رب انار قوی تر از سایر آب میوه ها با سطح آنتی اکسیدان است.

همچنین سه برابر بیشتر از چای قرمز و سبز آنتی اکسیدان وجود دارد. آنتی اکسیدان های رب انار می توانند به از بین بردن رادیکال های آزاد، جلوگیری از آسیب به سلول ها و کاهش التهاب کمک کنند.

ویتامین C را افزایش می دهد. رب انار بیش از ۴۰ درصد نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین می کند. هنگامی که پاستوریزه می شود، ویتامین C ممکن است در حال تجزیه باشد.

بنابراین می توانید حداکثر مواد مغذی را از آب نارنجک خانگی یا تازه دریافت کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.