این دارچین گل سرخی علاوه بر اینکه به عنوان ادویه و طعم دهنده استفاده می شود، به دلیل اثرات طراوت بخشی دهان و توانایی رفع بوی بد دهان، به آدامس های طعم دهنده نیز اضافه می شود.
دارچین همچنین می تواند سلامت روده بزرگ را بهبود بخشد و در نتیجه خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهد.
دارچین منعقد کننده است و از خونریزی جلوگیری می کند.. دارچین همچنین گردش خون را در رحم افزایش می دهد و بازسازی بافت را پیش می برد. این گیاه به عنوان یک ادویه نقش حیاتی ایفا می کند، اما اسانس ها و سایر ترکیبات آن نیز دارای فعالیت های مهمی هستند، از جمله ضد میکروبی ضد قارچی، آنتی اکسیدان و ضد دیابت.
دارچین به عنوان ضد التهاب، ضد ترمی، نماتد کش، لارو کش پشه ، حشره کش، ضد قارچ و عامل ضد سرطان [44- استفاده شده است.
دارچین همچنین به طور سنتی به عنوان پودر دندان و برای درمان دندان درد، مشکلات دندانی، میکروب های دهان و بوی بد دهان استفاده می شده است.
دارچین از ترکیبات رزینی مختلفی از جمله سینامالدئید، سینامات، اسید سینامیک و اسانس های متعدد تشکیل شده است. سینگ و همکاران گزارش کردند که طعم و عطر تند به دلیل وجود سینامالدئید و به دلیل جذب اکسیژن است.
با بالا رفتن سن دارچین، رنگ آن تیره می شود و ترکیبات رزینی را بهبود می بخشد. سنگل خواص فیزیکوشیمیایی مختلف دارچین را گزارش کرده است.
وجود طیف گسترده ای از اسانس ها مانند ترانس سینامالدئید، سینامیل استات، اوژنول، ال-بورنئول، اکسید کاریوفیلن، b-کاریوفیلن، ال-بورنیل استات، E-nerolidol، α-cubebene، α-ترپینئول، ترپینولن و α-توژن گزارش شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.