استفاده از بشقاب یکبار مصرف کریستالی برای رام کردن حیوانات وحشی

توسعه زنجیره های فست فود به طور طبیعی منجر به نیاز به تولید ظروف یکبار مصرف به خصوص بشقاب یکبار مصرف کریستالی شد. هدف آن این است که فقط یک بار برای رساندن بخشی از غذا به مصرف کننده نهایی استفاده شود.

پس از استفاده، بشقاب ها و فنجان های پلاستیکی یا کاغذی ارزان قیمت بدون پشیمانی دور ریخته می شوند. هزینه آنها معمولاً در برآورد هزینه کلی گنجانده شده و در نهایت توسط مصرف کننده پرداخت می شود.

انواع ظروف یکبار مصرف
ظروف یکبار مصرف امروزه از کاغذ مخصوص فرآوری شده و از انواع مختلف پلاستیک غیر سمی ساخته می شوند:

پلی اتیلن با فشار کم یا زیاد؛
پلی پروپیلن؛
پلی استایرن معمولی یا منبسط شده (فقط برای غذاها و نوشیدنی های سرد).

بشقاب
فقط دو نوع پلاستیک برای نگهداری مواد غذایی مناسب است: پلی اتیلن کم فشار که با علامت HDPE مشخص شده و پلی پروپیلن با حروف PP مشخص شده است. سایر انواع پلاستیک فقط برای ظروف کوتاه مدت استفاده می شود، به استثنای هر نوع نگهداری مواد غذایی.

از پلاستیک می توان هر نوع ظرف و کارد و چنگال – انواع بشقاب، لیوان، قاشق، ظروف و غیره را ساخت. تا چاقو و لیوان رومیزی. رعایت قوانین استفاده از چنین ظروفی بدون تلاش برای شستن آنها و استفاده مجدد از آنها برای غذا مهم است.

مشکل اصلی امروز دفع پلاستیک مواد غذایی است: نمی توان آن را سوزاند، زیرا سمی ترین ترکیبات فنلی در جو منتشر می شود و به طور طبیعی در عرض 300-400 سال تجزیه می شود.

بنابراین، بهترین راه برای دور انداختن ظروف پلاستیکی، بازیافت آنها به گلوله برای بازیافت است. در مورد ظروف کاغذی، دفع آن تعادل اکولوژیکی سیاره را نقض نمی کند.

بنابراین، شما باید هر لیوان یکبار مصرف را نه با تعداد میلی لیتر، بلکه بر اساس ماده ای که از آن ساخته شده است، انتخاب کنید. با انتخاب صحیح، حتی ظروف یکبار مصرف پلاستیکی فقط برای شادی و بدون آسیب به سلامتی خدمت می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.